"Φαντάσματα" σε νοσοκομείο?

Χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν ένα παράξενο φως να φέγγει σε ένα από τα πολλά παράθυρα του νοσοκομείου Charity Hospital στη Λουιζιάνα, το οποίο φαινόταν να προέρχεται από τα λαμπάκια Χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Μέχρι εδώ τίποτα δεν μας κινεί την περιέργεια, όμως το εν λόγω νοσοκομείο είναι εγκαταλελειμμένο, κλειστό και έρημο από το 2005, μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα. 

Πολλοί ξεκίνησαν να μιλούν για υπερφυσική δραστηριότητα και μάλιστα κάποιος σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Μήπως τα φαντάσματα κάνουν Χριστούγεννα εκεί;» 

«Είναι πολύ όμορφο και κάπως ανατριχιαστικό Μου έφερε ρίγος όταν το είδα και, φυσικά, με έκανε να σκέφτομαι τον αδελφό μου που έφυγε από τη ζωή μέσα στο Charity Hospital», έγραψε ο Mike Arbon που επίσης έβγαλε φωτογραφία το παράξενο φως και το ανέβασε στο διαδίκτυο. 

Κάποιοι άλλοι φυσικά θεώρησαν τη φωτογραφία απάτη. 

Η ιστορία της φωτογραφίας πήρε τόσο μεγάλη έκταση, ώστε η αστυνομία επενέβη και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για διάρρηξη.  

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα!

Αφήστε τα σχόλια σας

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του tzitziki.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.